BAES DATA

Baes Data ApS er en konsulentvirksomhed, som kan håndtere hele jeres IT-miljø, så I kan have fokus på jeres kerneforretning. Vi kan fungere som både konsulenten der kommer ved behov, eller som jeres totale outsourcingpartner. Baes Data ApS er bygget op omkring et leverandørsamarbejde som gør det muligt at drifte de fleste miljøer. Vi kan drifte en lille del eller hele jeres miljø, enten hos jer, eller som en hosted løsning. Vi værdsætter at levere løsninger af høj kvalitet med kunden i fokus. Dokumentation er en vigtig del af arbejdet hos os, så I trygt kan overlevere driften til os. En af vores vigtigste opgaver er at gøre jer helt tilfredse.

Et samarbejde med Baes Data ApS kan startes på mange måder. Har i behov for konsulentbistand til specifikke opgaver klarer vi dem ad hoc. Har i ønske om outsourcing starter vi med en gennemgang af jeres eksisterende. Det er vigtig med et grundigt forarbejde, for at få en god oplevelse med outsourcing. Når jeres løsning er gennemgået designer vi det nye optimale miljø til jer, hvorefter vi indgår en skriftlig aftale.

Baes Data ApS benytter kun de bedste konsulenter og er selv Microsoft Certificeret. Dette er jeres garanti for et professionelt samarbejde.