BAES DATA

BAES DATA er en konsulentvirksomhed, som kan håndtere hele jeres IT-miljø, så I kan have fokus på jeres kerneforretning. Vi kan fungere som både konsulenten, der kommer ved behov eller som jeres totale outsourcingspartner. Vi er bygget op omkring et leverandørnetværk, som sikrer muligheden for at håndtere løsninger af alle størrelser og sammensætninger.

Vi kan drifte en lille del eller hele jeres miljø, enten hos jer eller som en hostet løsning.
Vi værdsætter at levere løsninger af høj kvalitet med kunden i fokus. Dokumentation er en vigtig del af arbejdet hos os, og det sikrer virksomheden, at løbende arbejdsprocesser, licensopgørelse og systemoversigter forefindes og kan udleveres ved behov.
Det skaber et samarbejde, hvor virksomheden trygt kan overlevere driften til os, som var vi en del af virksomheden.

En af vores vigtigste opgaver er at gøre jer helt tilfredse og vi arbejder hver dag på, at det skal lykkes.
Et samarbejde med BAES DATA kan startes på mange måder. Har I behov for konsulentbistand til specifikke opgaver, klarer vi dem ad hoc. Har I et ønske om outsourcing, starter vi med en gennemgang af jeres eksisterende. Det er vigtig med et grundigt forarbejde for at få en god oplevelse med outsourcing. Når jeres nuværende løsning er gennemgået, designer vi det nye optimale miljø til jer, hvorefter vi indgår en skriftlig aftale, hvis I accepterer.

BAES DATA benytter kun de bedste konsulenter og er selv Microsoft-Certificeret.

Alt dette er jeres garanti for et professionelt samarbejde.