Hosting

Baes Data kan tilbyde en række services som hostede services. Kort fortalt betyder det at virksomhedes kerneprodukter som f.eks. mail kan placeres uden for huset. På den måde kan der frigøres ressoucer internt til driften af de vitale dele af virksomheden.

Blandt vores hosted services kan nævnes:

Microsoft Exchange er verdens mest brugte og bedste mailsystem.
Med Microsoft Exchange får du en professionel e-mail med webmail, kalender deling mv.

Dine fordele med Hosted Exchange
Din Hosted Exchange løsning kører på sikre servere. Det vil kort sige at vi klare teknikken mens du blot benytter e-mail til det der betyder noget for dig.

Sikre data
Vi tager løbende backup af din post, og skulle uheldet være ude, og du mister din computer har vi al din post, kontakter, kalenderaftaler mv. liggende, så du blot skal tilslutte en ny computer og arbejde videre.

Push teknologi
Uanset hvilken enhed, der kan komme på internettet, du end måtte skrive mails eller oprette kalenderaftaler på bliver det hele synkroniseret mellem telefoner, computere og webmail med det samme.

Økonomisk besparelse
Der er mange penge at spare i vedligeholdese, licenser men ikke mindst strøm ved at ligge virksomhedens kritiske systemer uden for huset.

Du har mulighed for at flytte din gamle post fra andre systemer, eller ikke professionelle mailsysmer med over, så du har al historikken.

Du har mulighed for at dele ressourcer mellem medarbejderne som f.eks. postkasser, kontaktpersoner og kalender.

Se yderligere produktbeskrivelse og priser, eller Kontakt Baes Data for at høre mere.

Opslagstavlen har altid været et vigtigt sted, når der skal udveksles nyheder og informationer i virksomheden.

Fælles mødested for alle medarbejdere
Men tegnestifter har sine begrænsninger i en moderne, travl virksomhed, hvor nogle medarbejdere samarbejder med afdelinger i andre byer og andre er på rejse, kundebesøg eller benytter hjemmearbejdspladsen.

Med Hosted Sharepoint kan alle medarbejdere holde sig ajour, uanset hvor de befinder sig.

Opslagstavle, møderum og bibliotek
Sharepoint er opslagstavle, møderum og bibliotek på en gang. Der kan oprettes korte notitser til løbende orientering om eksempelvis fravær, statusrapporter, aflysninger og ændringer.

Dokumenter kan deles, og ændringer og revisioner spores, i forbindelse med et projekt.  Det forbedrer og effektiviserer samarbejdet i virksomhedens afdelinger.

Samtidig er Hosted Sharepoint et godt sted at gemme prislister, produktkataloger, personalehåndbøger og lignende. Så er man sikker på, at alle medarbejdere har de nyeste oplysninger, og sparer samtidig på udgifterne til print.

Ingen startomkostninger
Når virksomheden vælger Hosted Sharepoint undgår man udgifter til anskaffelse, afskrivning og drift af kostbar hardware. Det betyder, at selv små virksomheder har mulighed for at drage nytte af de gode samarbejdsværktøjer, som Sharepoint indeholder.

Det giver større effentivitet da alle informationer er tilgængelige uanset hvor i verden I måtte befinde jer.

Fordelene med sharepoint fremfor et traditionelt netværksdrev er mange.

– Mulighed for besked når der er nye informationer tilgængelige
– Mulighed for versionsstyring på dokumenter

Sharepoint kan udover dokumentstyring også benyttes til forums, billeddatabaser, formulare, aktivitetsstyring, WIKIs osv.

Se yderligere produktbeskrivelse og priser, eller Kontakt Baes Data for at høre mere om Sharepoint

Hvad er hosting?
Hosting kan bestå af en løsning hvor dele eller hele firmaets IT-løsning placeres i et hostingcenter, som der forbindes til via internettet uafhængigt af jeres geografiske placering.

Hvem henvender hosting sig til?
Mange virksomheder forbinder hosting med de helt stor virksomheder. Erfaringen viser dog at alle virksomheder, fra de helt små kan have glæde af at have et hosted IT miljø.

De helt klare fordele ved hosting for mindre virksomheder er at hosting er en mindre og overskuelig investering, som der nemt kan budgetteres med. Udgifterne til etablering af serverrum med køling, adgangkontrol mv. kan undgås og løsningen er skalerbar i alle retninger.

Hostingcenter
Baes Data har sine servere placeret i et hostingcenter hvor alle tænkelige krav er opfyldt. Vi er placeret kun 10 min fra alle serverne, og kan derfor altid tilgå serverne hurtigt både remote, men også fysisk.

Alle vores servere er Dell, som sikre en høj oppetid og hurtig service hvis der skulle opstå uventet problemer.

Se yderligere produktbeskrivelse og priser, eller Kontakt Baes Data for at høre mere.

Webhosting / webhoteller er ikke bare webhoteller hos os.

Vi kan og vil ikke være de billigste, for vi ved at vores kunder stiller krav til personlig service samt oppe tid.

Vi leverer webhoteller efter special ønsker. Kontakt os for at høre mere og for en udforpligtende pris.

Baes Data har 3 standard webhoteller.

webhoteller_498x430

Kontakt Baes Data ApS for at bestille et webhotel

Hvad er webkontor, og hvad kan det bruges til?
Et webkontor er kernen i flere virksomheders IT løsningen. Det betyder, at du får samlet både administration og services et sted. Det gør det nemt at overskue og yde support på, og det gør det billigere for dig.

Når du vælger et webkontor, får du en fælles platform, som alle brugere logger ind i, og på den måde er der adgang til et fælles fil-drev, deling af en netværksprinter, e-mail mv. efter jeres behov.

Vi konfigurerer serveren i vores datacenter, og der er altid adgang til den via internettet. Serveren står hos os, for at minimere jeres omkostninger. F.eks. er der intet behov for at indkøbe dyre servere, sørge for at serveren er i sikkerhed ved indbrud, køling til serveren mv.

Når du vælger en Kontorserver kan vi sørger for backup og hvis der skulle være behov for support er hjælpen i nærheden, og vi kender din opsætning.

Betalingen for serveren matcher altid jeres behov. Der betales et beløb for serveren konfiguration, og herudover for det antal personer der skal have adgang til serveren. Antallet af brugere er ikke fast og kan ændres fra måned til måned.

Webkontoret er baseret på Microsoft Terminal Servicer, som sikre afvikling af eksisterende programmer via internettet uden tilretning. Microsoft Terminal server tilgås via Remote desktop. Det sikre at både Windows computere og MAC kan bruges.

En webkontor løsning inkludere en Licens til Office pakken for alle brugere og antivirus.

Der kan tilkøbes en række cloud produkter til en webkontorløsning. Hosted Exchange Hosted SQL Ekstra Backup efter behov Flytning af post fra eksisterende mailsystem til hosted Exchange på timebasis

Serverens ressourcer, som lagerplads, CPU og RAM faktureres som en fast beløb, og tilrettes løbende, hvis antallet af brugere ændrer sig.

Betalingen for webkontoret faktureres på månedsbasis.

Support af nedenstående er inkluderet i webkontoret:  Login: Reset af password.  Opkobling til Kontorserver fra PC/Mac.

Support for resterende ydelser faktureres på timebasis.